Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Súlož aj orál: Učiteľka (24) matematiky zaúčala žiakov do tajov sexu!

Ashley Nicole-Andersonová
Ashley Nicole-Andersonová (Zdroj: polícia)

IOWA - Ashley Nicole-Andersonová (24), učiteľka matematiky na strednej škole v americkej Iowe, sa priznala k pohlavnému styku s 18-ročným študentom. Podľa trestného oznámenia ďalších troch uspokojila orálne.

Andersonová im počas takmer rok trvajúceho obdobia, od 1. augusta 2011 až do 30. júna 2012, navyše posielala aj svoje nahé fotografie.

Študent, s ktorým mala sex vo svojom dome, chodil na jej hodiny matematiky. Ďalšieho 16-ročného spoznala v plesovom výbore, ktorého bola členkou. Zvyšní dvaja zneužití žiaci mali 16 a 17 rokov. S posledným vzťah pokračoval aj po tom, čo absolvoval školu.

Jej zástupcovia sa vyjadrili, že o obvineniach vedia a "že naši študenti budú vždy našou hlavnou prioritou. V otázkach ako je táto, sme postupovali v rámci školskej politiky a škola plne spolupracovala s policajným vyšetrovaním". Uviedli vo vyhlásení.

Andersonovú polícia zatkla a prepustila na kauciu 5000 dolárov. Čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania a hrozí jej až 20 rokov väzenia, päť za každý zo štyroch trestných činov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu