Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Už ste ho videli?

Nový reklamný spot Klenoty Aurum Zobraziť galériu (20)
Nový reklamný spot Klenoty Aurum (Zdroj: Klenoty Aurum)

Ešte nie? Tak je najvyšší čas! Že neviete o čom je reč? No predsa o novom reklamnom spote Klenoty Aurum. Nahliadnite s nami do zákulisia natáčania a ponorte sa do sveta splnených želaní.

Každý z nás v detstve po niečom túžil, hral sa na dospelých... Mladé dámy si skúšali mamine šperky, šminky, oblečenie a snívali o tom, že aj ony raz budú také mať. Naopak malí chlapci sa videl v koži svojich otcov. Nič nie je krajšie ako plniť si svoje sny... A práve tento moment zachytáva nový reklamný spot Klenoty Aurum,  ktorého hlavným posolstvom je splnenie snov práve šperkami a hodinkami, ktorých hodnota pretrváva celé roky. Či ste dieťa alebo dospelý, krása šperkov očarí každého z nás a pri pohľade na ne sa mnohokrát prenesieme práve do obdobia, kedy sme si ich vysnívali, dostali kúpili...

Klenoty Aurum sa  spojili s tímom skvelých ľudí a vzájomnou spoluprácou vytvorili tento nevšedný spot. Natáčanie prebiehalo vo veľmi príjemnom prostredí, v Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom. O hudbu sa postaral skvelý spevák Andrew May (vlastným menom Andrej Mutňanský), ktorý sa venuje tvorbe soft/pop rockovej hudby. Celú skladbu z reklamného spotu si môžete vypočuť tu. Líčenie hercov zabezpečovali šikovné ruky vizážistiek Jaroslavy Červeňanovej a Lindy Wenderlovej.

Nový reklamný spot Klenoty Aurum si môžete pozrieť i na Youtube.

Zastavte sa na chvíľu, spomeňte si na svoje sny! S nimi je život predsa krajší!
Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu