Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zažiarte na stužkovej!

Dámy, nezabúdajte: „Šperky nie sú hriech...“. Zobraziť galériu (8)
Dámy, nezabúdajte: „Šperky nie sú hriech...“. (Zdroj: Klenoty Aurum)

Po dlhých prípravách a veľkom očakávaní konečne nastal ten deň! Deň s veľkým S - Stužková! Pre každú mladú dámu ide o azda najdôležitejší večer jej života a práve ona chce byť tou neprehliadnuteľnou, krásnou, oslnivou... skrátka a jasno „ Kráľovnou stužkovej“!

 

K očarujúcim šatám, zmyselnému účesu a dokonalému make-upu neodmysliteľne patria šperky! Šperky dotvárajú osobnosť ženy. Sú akousi „čerešničkou na torte“, ktorá Vám dodá ten správny lesk a čaro. Možnosti sú nekonečné. Náušnice, náramky, prstene, prívesky, retiazky... Je len na Vás čomu dávate prednosť ,avšak nezabúdajte, že šaty a šperky musia vytvárať jeden celok.

V prípade, že ste si zvolili výrazne zdobené šaty rôznymi flitrami či kamienkami, zvoľte jemnejšie šperky v podobe malých náušníc, prípadne jemnou retiazkou s príveskom či náramkom.

Naopak jednoduché šaty bez zdobenia vyzdvihnite a oživte výraznejšími šperkami.

Či  už výrazné, jemné, zlaté, briliantové, strieborné či značkové šperky a hodinky svetoznámych módnych značiek... to všetko a ešte viac Vám ponúkajú Klenoty Aurum, kde si vyberie naozaj každá z Vás. Pozrite si náš sortiment na webe alebo sa zastavte na jednom z trinástich predajných miest Klenoty Aurum, kde Vám pri Vašom výbere poradí profesionálny personál. Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu