Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zarába na nešťastí: Arogantné FOTO modelky pred skazou po hurikáne Sandy!

Modelka pózuje uprostred zničeného New Yorku Zobraziť galériu (5)
Modelka pózuje uprostred zničeného New Yorku (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Hurikán Sandy za sebou zanechal hotovú spúšť v podobe zaplavených miest, zničených domov, ale, čo je najsmutnejšie, aj mnohých ľudských obetí. Nie všetci sú však z prírodnej pohromy, ktorá zasiahla východ Spojených štátov, smutní. Modelka z Brazílie považovala za najdôležitejšie urobiť dobrý záber a čo tam po tom, že sa priživila na cudzom nešťastí.

Na fotografiách, v ktorých centre pozornosti sa objavuje zvodná kráska s dlhými vlasmi a obtiahnutými legínami, by nebolo nič zlé, keby si za ich pozadie nezvolila suprbúrkou zdevastované mesto.

Zarába na nešťastí: Arogantné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Nane Gouveovej však zrejme chýba akýkoľvek takt a podstatné pre ňu bolo vyhotovenie pôsobivých záberov, ktoré sa budú dobre predávať. Preto neváhala a postavila na cestu plnú popadaných stromov či zničených áut.

Zarába na nešťastí: Arogantné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Za všetko svedčí brunetkin komentár na Facebooku. "Milujem hurikány!," napísala. Niet divu, že spomínané fotky a Nanin postoj ku prírodnej katastrofe vyvolali obrovskú vlnu nevôle a kritiky.

Hurikán Sandy, ktorý sa prehnal východným pobrežím USA minulý týždeň, si vyžiadal viac ako sto obetí. Škody sa šplhajú do desiatok miliárd dolárov. Približne 2,5 milióna domácností je stále bez elektriny. Celkovú situáciu zhoršuje studený front, ktorý cez víkend zasiahol najmä New York. Sprevádzať ho majú silné dažde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu