Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Biondi, džezovo šarmantný Talian s charizmatickým hlasom, už v piatok!

Mario Biondi Zobraziť galériu (3)
Mario Biondi (Zdroj: Silvia Mautner)

Taliansky sexappeal a charizmatický hlas Berryho Whitea – takáto silná kombinácia sa skrýva v sicílskom spevákovi Mario Biondim, ktorý už v piatok bude koncertovať v bratislavskej Inchebe v rámci Bratislavských Jazzových Dní. Ženám bude patriť aj nedeľný večer, keď funková legenda Kool & The Gang odpáli množstvo svojich hitov, medzi nimi určite aj skladbu Ladies Night!

Hoci sa Mario Biondi, ktorý je hlavnou hviezdou piatkového večera jesenných džezákov, predstaví na Slovensku prvýkrát, má za sebou mnohé úspechy na svetových pódiách. Biondiho hudobná kariéra začala naberať správny smer už v roku 1988 ako predskokan na talianskych koncertoch Raya Charlesa. V roku 2006, keď prerazil na BBC aj v Japonsku skladbou This Is What You Are, bol v talianskych kluboch už dávno hviezdou prvej triedy. Po debutovom albume Handful Of Soul vydal druhú platňu If, ktorá sa získala trojnásobnú platinu za predaj a priniesla Mariovi Biondimu definitívnu medzinárodnú slávu. Počas doterajšej kariéry spolupracoval Biondi s hviezdami ako Chaka Khan, Burt Bacharach, spieval so skupinou Incognito.

Aj ďalšie dni sa na najznámejšou slovenskom džezovom festivale predstavia veľké hviezdy. Charizmatická diva Dianne Reeves ovládne pódium v sobotu. V druhý festivalový deň sa v Inchebe predstaví aj jeden z najlepších trúbkarov na svete, porotca nemeckej súťaž X-Factor, Till Bronner.

Na nedeľný večer pripravili organizátori skvelý hudobný program. Popri exotickej speváčke Elif Caglar z Turecka bude patriť pódium aj americkej funkovej legende Kool & The Gang! Kapela, ktorá sa preslávila najmä hitmi Celebration, Get Down On It či Ladies Night určite roztancuje každého!

Informácie o kompletnom programe a účinkujúcich nájdete na www.bjd.sk alebo www.facebook.com/bjd.sk.

 

Mario Biondi:

 

Kool & The Gang - http://www.youtube.com/watch?v=SUS49SsmfH8

Kool & The Gang - http://www.youtube.com/watch?v=UMBs2e79xhc

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu