Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hanba ako hrom: Opitý párik sexoval v cudzom byte, je na VIDEU!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Zvoliť si za miesto svojich sexuálnych radovánok cudzí byt sa nevypláca. Najmä vtedy, ak už ste takí potúžení alkoholom, že neviete, koľká bije. Mohlo by sa vám totiž stať to, čo istému nadržanému páriku v Londýne, ktorý pri odchode zistil, že im za jeho výkon tlieskajú právoplatní nájomcovia nehnuteľnosti. A ešte sa aj stať vďaka videu hitom na internete.

Incident sa odohral minulú sobotu v skorých ranných hodinách po tom, čo sused nechal otvorené dvere bytu v Hackney, vo východnom Londýne. Opitý párik, ktorý sa vracal z bujarej párty, využil príležitosť, vkradol sa dnu a usalašil sa v izbe neprítomného Seana Thornea (24).

Keď dvojica začala robiť hluk, jeho spolubývajúci Chris Sawyer (27) zavolal Seanovi, čo sa v jeho izbe deje a celú situáciu začal nakrúcať na video. Na ňom vidno napokon aj párik, ktorý si vyslúžil potlesk a tváril sa veľmi zahanbene.

"Najskôr som si myslel, že je to žart, ale potom som videl tweety a on-line videá. Nechal tu svoje červené nohavice a obliekol si omylom moje. Myslím, že je to celkom vtipné," uviedol ohromený Sean, ktorý pripustil, že posteľnú bielizeň vyhodí.

Príbeh mal nakoniec aj dohru, keď dievčina poslala svojich kamarátov späť do bytu po veci, ktoré si tam zabudla. Vrátane sexi nohavičiek. Jeden z jej priateľov prezradil, že sa cíti naozaj hrozne a dodal, že obaja z dvojice boli opití na šrot.

Sexpárik v cudzom byte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu