Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Trapas roka: Sporo odetá slečna opitá vyvádzala na dostihoch!

Dievčina zjavne netušila, kde je sever. Ale zaháňala sa obstojne.
Dievčina zjavne netušila, kde je sever. Ale zaháňala sa obstojne. (Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Najslávnejšie austrálske dostihy Melbourne Cup, ktoré sa pravidelne konajú začiatkom novembra, našli aj tento rok svoju hviezdu. Nestal sa ňou však paradoxne žiadny džokej, ale dievčina, ktorá pod vplyvom alkoholu rozdávala okolo seba údery hlava-nehlava. V tesných modrých šatách odhaľujúcich plný dekolt a čiernych topánkach na vysokom podpätku sa v bojovej nálade klátila medzi návštevníkmi, až kým ju nespacifikovala ochranka.

Melbourne Cup predstavuje jediný deň v roku, kedy sa obyčajní smrteľníci premiešajú so smotánkou, ktorá si túto výnimočnú akciu nikdy nenechá ujsť. Tentokrát dostihy navštívil aj britský princ Charles s manželkou Camillou, ale nemali to "šťastie" byť svedkami zábavného incidentu, z ktorého záznam sa objavil na YouTube.

Užívateľ Gavin Caporn natočil mladú Austrálčanku v priliehavých šatách, ktorá zjavne mala čo-to popité, a tak bola v poriadne "spoločenskej" nálade. Bez príčiny útočila na návštevníkov, pričom dostali zabrať hlavne jej omámené motorické schopnosti. Zhrození okolostojaci sa jej snažili vyhnúť a aj ostatným radili, aby sa radšej urýchlene pobrali preč z jej dosahu. Nakoniec sa na ženu vrhla bezpečnostná služba, vyváľala ju v tráve a odviedla preč.

Nedalo na seba dlho čakať a záznam si všimli britské aj austrálske médiá, ktoré z bitkárky urobili v okamihu celebritu. Tá sa však za seba dosť hanbí, a preto cez svoj vlastný účet na YouTube neprajníkom odkázala, aby jej konečne dali pokoj. "Bola som opitá. Ďakujem za všetky komentáre, ale teraz je to už vec polície. Nie je všetko také, ako sa zdá," uviedla catherinejyoung78.

Malou útechou pre ňu môže byť, že nebola jediná zo 106-tisícového davu, ktorá mala opletačky so zákonom. Za opilstvo zatkli ďalších štyroch ľudí a 78 vyviedli z areálu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu