Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mužov zaseknutý penis obťažoval 6-tisíc ľudí!

Gareth Lloyd
Gareth Lloyd (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Brit Gareth Lloyd (49) si vymyslel vzhľadom na svoj vek dosť infantilnú zábavku. Za tri mesiace zavolal približne 5800 ľuďom a obťažoval ich historkou o tom, že sa mu podarilo svoj penis zaseknúť v rôznych predmetoch, ako napríklad vysávač. Potom od nich žiadal pomoc.

Lloyd, ktorý sa stará o svoju 84-ročnú matku, mal vo svojom živote zjavne primálo vzrušenia, a tak si ho kompenzoval otravovaním iných. Polícia ho však vypátrala a muž skončil pred súdom.

Obhajca Phillip Marshall-Thomas tvrdil, že jeho klient pri telefonátoch nepoužíval obscénny jazyk a nikdy sa nevyhrážal násilím. "Myslel si, že sa iba trochu pobaví. Bol to dosť nevkusný žart, prinajmenšom trochu zvrátený. Teraz si uvedomuje, že jeho správanie bolo absolútne neprijateľné," uviedol obhajca na Lloydovu obranu.

Na súde okrem toho odznelo, že hoci Brit nemá problémy s alkoholom, pri niektorých telefonátoch bol podgurážený. Za to, že sa k hovorom, ktoré vyvolali rozhorčenie, mrzutosť či úzkosť a ktoré boli hrubo urážlivé, priznal, dostal 12 mesiacov verejnoprospešných prác. Taktiež musí zaplatiť súdne trovy vo výške 85 libier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu