Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Výstrelky rumunských zbohatlíkov: Pipenka venčí moriaka!

Mini psíky už nie sú v móde, hitom sú moriaky.
Mini psíky už nie sú v móde, hitom sú moriaky. (Zdroj: 220.ro)

BUKUREŠŤ - O tom, že peniaze kazia nielen charakter, ale aj dobrý vkus, sa môžu ľudia presvedčiť na uliciach luxusnej štvrte v Bukurešti zvanej Dorobanti. Tamojší zbohatlíci v snahe vyniknúť zachádzajú do takých extrémov, že sa neváhajú predvádzať s moriakom ako domácim miláčikom.

Ako dôkaz slúži video, ktoré si natočili sami zazobanci, zachytávajúce sexi nahodenú slečnu s mobilom v jednej a s moriakom na vôdzke v druhej ruke. Kým "pipka" telefonuje, zastaví pri nej kabriolet-veterán s výstredným mužom, ktorý má na tvári masku. Poskok mu odstraňuje zátarasu brániacu v parkovaní na chodníku a mladík v žltých nohaviciach vystúpi, aby odprevadil dlhovlásku do svojho auta.

Kým vodič pomáha slečne na miesto spolujazdca, "sluha" jej vezme operenca a uloží ho na zadné sedadlo. Za to si samozrejme vyslúži odmenu v podobe hromady bankoviek, ktoré chlapík pobozká, poďakuje a dvojica vyráža na veteráne v luxusnom prevedení do ulíc.

Zábery tak verne vystihujú excentrické správanie sa ľudí v metropole Rumunska, ktorí si vďaka finančnému zázemiu robia, čo sa im zachce. Ani zákony nie sú pre nich prekážkou. Informoval portál tvnoviny.sk.

Výstrelky rumunských boháčov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu