Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AVIS otvára už 13. pobočku

AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1996
AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1996 (Zdroj: avis)

BRATISLAVA – AVIS Autopožičovňa sa opäť rozrástla o novú pobočku, najnovšie agentúrne zastúpenie AVIS bude otvorené 10. októbra 2012 v Poprade. Poprad sa tak pripojí k mnohým mestám, ktoré na Slovensku ponúkajú služby autopožičovne AVIS. Je to v poradí už 13. pobočka na Slovensku.

Po západnom Slovensku sa AVIS výrazne angažuje smerom na východ a postupne pokrýva svojou pobočkovou sieťou už celé Slovensko.

Nové agentúrne zastúpenie bude prevádzkovať spoločne s partnerom AUTONOVA. Vozidlá na prenájom budú k dispozícii až na dvoch predajných miestach, na vstupe do mesta, v novovybudovanej obchodnej zóne a na okraji mesta v priemyselnom areáli, kde sídlia predajcovia a servisy mnohých automobilových značiek.

AVIS Autopožičovňa aj tento rok naďalej expanduje, spoločne s partnermi špecializujúcimi sa na predaj a servis osobných áut už viac ako rok otvára nové prevádzky na celom území Slovenska.

AUTONOVA sa tak zaradí do exkluzívneho partnerstva, ktoré je založené na spolupráci AVIS Autopožičovne a predajcov renovovaných automobilových značiek po celom Slovensku.

Kontakt pre médiá:

AVIS Slovensko

Asistent vedenia spoločnosti

Médiá:     press@avis.sk

Tel:         + 421 2 4848 4515 

e-mail :    asistent@avis.sk

Website:  www.avis.sk

 

***O spoločnosti***

AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1996. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 14 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 350 automobilov. Prevádzkuje  širokú paletu vozidiel od ekonomickej triedy cez biznis triedu až po luxusné limuzíny a úžitkové vozidlá. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac.

Avis na Slovensku pôsobí v 13 zastúpeniach od Bratislavy po Košice.

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako  500 000 vozidiel.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu