Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Luxusná prostitútka z Ruska ubila na smrť milionára (†69)!

Woolleyovej sa nepáčili starčekove sexuálne praktiky
Woolleyovej sa nepáčili starčekove sexuálne praktiky (Zdroj: wotshappening.com)

LONDÝN - Účtovník na dôchodku Winston Fernandez (†69) z britského Epsomu sa chcel na staré kolená trochu pobaviť, a tak si do svojho miliónového domu objednal ruskú prostitútku Nataliu Woolleyovú (38), ktorá sa na webe eskortnej agentúry opísala ako "príťažlivá pre každého muža a neuveriteľne sexy". Tentokrát to však nebola správna voľba, pretože prostitútka mu pri hádke polámala takmer všetky rebrá, dve kosti v krku a nechala ho zomrieť.

Bohatý dôchodca využil jej služby už trikrát predtým a vždy bol spokojný, hoci si účtovala v prepočte až 750 eur za noc. Tento raz sa ale pohádali kvôli tomu, aké sexuálne praktiky budú prevádzkovať a Natalie muža ubila na smrť. Pri brutálnom útoku mu podľa koronera okrem iného zlomila sedemnásť rebier, opakovane do neho kopala a skákala po ňom, uvádza denník Daily Mail.

Potom mu v dome odrezala telefónnu šnúru, odišla a našla si taxík. Mŕtvola účtovníka ležala v jeho luxusnej vile takmer mesiac, než ju polícia objavila na posteli po tom, čo záhadné zmiznutie nahlásil sused.

Woolyovú obvinili z vraždy a prípad teraz prejednáva súd. Prostitútka tvrdí, že konala v sebaobrane, pretože ju Fernandez zamkol v dome, ale takú sebaobranu súd považuje za neprimeranú. Rozsudok zatiaľ nevyniesli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu