Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smrť prsiami: Obdarená Franziska (33) chcela milenca udusiť "nárazníkmi"!

Franziska Hansenová
Franziska Hansenová (Zdroj: argskill.com)

UNNA - Tridsaťtriročná Franziska Hansenová čelí obvineniu z pokusu o vraždu po tom, ako sa svojho priateľa pokúsila udusiť svojimi obrovskými prsiami. Podľa nej išlo len o jednu zo sexuálnych hier, Tim Schmidt to ale vidí inak.

Franziska sa so svojím priateľom zoznámila pred štyrmi rokmi. Hneď si padli do oka a stala sa z nich nerozlučná dvojica. Ich vzťah je však už minulosťou. Nemka, ktorá je od bývalého milenca o dvadsať kíl ťažšia, sa ho totiž počas posteľných hrátok pokúsila udusiť, a to vskutku nezvyčajným spôsobom - zbraňami ťažkého kalibru.

"Boli sme v posteli a ona na mňa v jednom okamihu vysadla. Hlavu mi vopchala medzi prsia a tlačila ich k sebe. Nemohol som vôbec dýchať, určite som už fialovel. Nakoniec sa mi podarilo vyslobodiť. Odstrčil som ju zo seba a utiekol som k susedovi," vypovedal Tim.

Nekalý úmysel potvrdila aj samotná Franziska. "Neskôr mi zavolala a priznala sa, že ma chcela zabiť. Vraj to plánovala urobiť tým pre mňa najpríjemnejším spôsobom," dodal Schmidt. O osude údajnej neúspešnej vrahyne, ktorá najnovšie všetky obvinenia odmieta, má už čoskoro rozhodnúť súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu