Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Týždeň jogy vám ponúka hodiny zdarma

Týždeň jogy vám ponúka hodiny zdarma Zobraziť galériu (5)
Týždeň jogy vám ponúka hodiny zdarma

To, že priaznivcov jogy neustále pribúda, nie je náhoda. Ak si myslíte, že tento druh cvičenia nie je pre vás, radi vás presvedčíme o opaku. Hneď niekoľko druhov jogy si môžete vyskúšať počas celého týždňa už od 1. – 7. októbra úplne zadarmo.

„Joga ponúka zosúladenie tela a duše, čím vyniká pred posilňovacími, aeróbnymi a tanečnými cvičeniami. Okrem množstva pozitívnych  účinkov cíti človek blahodarnú harmóniu celého bytia.  Aj preto sme prišli s projektom -  Týždeň jogy v ŠancaTanca“ vysvetľuje  Martina Kucháreková, kreatívna manažérka karloveského štúdia pohybu.

Toto zázračné cvičenie ponúka oveľa viac ako len zoštíhlenie  a vyhľadávané „zdravé chudnutie“. Vďaka joge sa vám podarí  odbúrať vnútorné napätie a stres či  odstrániť bolesti. Normalizujete si telesnú hmotnosť, zlepší sa vám  dýchanie, cirkulácia krvi, vyrovnanie tela  a tiež imunita. Joga zvýši vašu produktivitu a energiu, zrelaxuje telo aj myseľ a privedie vás k skutočnej vnútornej sebarealizácii a spokojnosti.

Ak vás pozitívne  účinky presvedčili, stačí si už len vybrať taký druh jogy, ktorá bude pre vás  najvyhovujúcejšia. Ponúkame vám  pár typov:

Power joga  - je jedným z moderných smerov vychádzajúcich z jogy. Patrí medzi náročnejšie a dynamickejšie cvičenia. Súmerne uvoľní, posilní a zaťaží  svaly celého tela. Zlepšuje flexibilitu, pružnosť chrbtice, zachováva prirodzenú hybnosť kĺbov, a vyrovnáva držanie tela.

Hatha joga - je určená práve vám, ak sa nemôžete, alebo nechcete fyzicky prepínať. Telo a s ním spojený pohyb využíva Hatha joga ako nástroj k hľadaniu a vnímaniu vnútorného pokoja. Pomáha očistiť telo, a tým aj myseľ. Cvičením podporíte fyzické a mentálne uvoľnenie a vyváženie energetického systému organizmu. Pôsobí aktívne proti stresu a zmierňuje jeho dôsledky.

Aku joga  - vám pomôže pochopiť  samého seba a  nájsť cestu do svojho vnútra. Naučí vás pracovať s vlastnými energiami, hľadaniu pravdy, poznania a súvislostí. Prostredníctvom premysleného postupu uvoľňovania, stláčania a  naťahovania dosiahnete liečebné účinky jogických pozícií, ktoré  necháte doznieť v kratších relaxáciách počas cvičenia.  Na lekcii sa dozviete aj niečo o akupresúre.

Gravid joga – alebo joga pre tehotné je ideálnym cvičením pre budúce mamičky. Vychádza z klasickej jogy, ale je prispôsobená potrebám a možnostiam tehotných žien. Hlavný dôraz kladie na uvoľnenie, relaxáciu, správne dýchanie a bezpečné prevádzanie pozícii,  čo pomôže posilniť a sformovať telo, odpočinúť si a vytvoriť v brušku  viac miesta pre dieťatko.

Toto  a ešte omnoho viac nájdete v  Karlovke  v ŠancaTanca, štúdiu pohybu, tanca a osobného rozvoja.

Príďte si vyskúšať hodiny zdarma

Pondelok

19:00  - 20:00

Power joga

Streda

18:00  - 19:00

Aku joga

19-00  - 20:00

Hatha joga

Štvrtok

17:30  - 18:30

Gravid joga

19:30  - 20:30

Relaxácia a meditácia

Piatok

18:00  - 19:00

Hatha            joga

Sobota

10:00  - 11:00

Power joga

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu