Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Exkluzívne: Simona Krainová ešte pred pôrodom radí ako omladnúť a zoštíhlieť!

Simona Krainová ešte pred pôrodom radí ako omladnúť a zoštíhlieť! Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová ešte pred pôrodom radí ako omladnúť a zoštíhlieť!

„Nedávno som odovzdávala cenu pani Ivane, ktorú vyhrala na služby kliniky YES VISAGE. Bol to voucher na premenu a po konzultácii so mnou a lekármi kliniky ako prvú podstúpila kryolipolýzu – liposukciu zmrazením tukových buniek, s ktorou mám aj ja velmi dobrú skúsenosť. Cez bruško mám o 6 cm menej.“ hovorí Simona Krainová.

Kryolipolýza

Liposukcia zmrazením tukový buniek.

Simona Krainová ešte pred
Zobraziť galériu (4)

Viac informácií na YES VISAGE

SlimLipo – laserová liposukcia

„Nasledovala laserová liposukcia prístrojom SlimLipo v oblasti vonkajších stehien. Toto je skvelá novinka, ktorá si dokáže hravo poradiť s nadbytočnými kilami“.

Viac informácií na YES VISAGE

 YES lifting

„Ako poslednú podstúpila omladzovaciu procedúru YES lifting. Priznám sa, veľmi ma zaujímal priebeh celej tejto premeny a samozrejme celý výsledok“. Simona Krainová je už roky tvárou kliniky YES VISAGE a s klientami je čas od času v kontakte.

„Pani Ivana si samotný priebeh ošetrení vychvaľovala. Pani Mudr. Kavková, ktorá sa špecializuje na estetickú dermatológiu, je vyhľadávaným odborníkom a všetko najprv pani Ivane vysvetlila.“ YES lifting dopomáha k vypnutiu pleti, navráti kontúry tváre a výsledok je ohromujúci.

„Teraz, keď som videla pani Ivanu po mesiaci, neverila som vlastným očiam. Omladla o niekoľko rokov a vyzerá krásne sviežo a spokojne,“ dodáva s úsmevom modelka Simona Krainová.

Simona Krainová ešte pred
Zobraziť galériu (4)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu