Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Orgie na večierku Berlusconiho kamoša: Polonahé krásky a prasačie hlavy!

Orgie v štýle antiky Zobraziť galériu (9)
Orgie v štýle antiky (Zdroj: politica24.it)

RÍM - Večierky talianskeho expremiéra Silvia Berlusconiho sa medzičasom stali legendárnymi. Jeho politickí kolegovia za ním ale v ničom nezaostávali. Teraz sú konečne k dispozícii fotografie, vďaka ktorým sa môžeme presvedčiť na vlastné oči, ako to na podobných párty vlastne prebiehalo.

V čase, keď sa Taliansko zmietalo v kríze, tamojší politici míňali peniaze daňových poplatníkov na luxusné večierky, ktorých sa účastnili tisíce ľudí. Dôkazom toho sú zábery, ktoré odhaľujú atmosféru jedného z nich.

Na večierku nechýbala hojnosť a dobrá nálada
Zobraziť galériu (9)
Na večierku nechýbala hojnosť a dobrá nálada  (Zdroj: politica24.it)

Fotky sú síce staré zhruba dva roky, na verejnosť ale prenikli až teraz. Dokumentujú divoký žúr, ktorý bol usporiadaný na počesť Berlusconiho politického spojenca Carla De Romanisa (32). Ten sa v tom čase vrátil do rodnej krajiny po ôsmich rokoch strávených v europarlamente.

De Romanis (v strede) v spoločnosti svojich známych i neznámych
Zobraziť galériu (9)
De Romanis (v strede) v spoločnosti svojich známych i neznámych  (Zdroj: politica24.it)

O decentnej oslave s pár priateľmi nemôže byť ani reči; zúčastnilo sa jej totiž až dvetisíc ľudí. Návštevníci sa inšpirovali antikou, pretože ženy boli oblečené v tradičných bielych tunikách a muži vyzerali ako gladiátori. Niektorí mali na hlavách dokonca prasačie masky. Táto "sranda" bola pekelne drahá. Povráva sa, že bola financovaná zo štátneho rozpočtu, hoci De Romanis biedou rozhodne netrpí. Talianskych občanov platiacich dane mala podľa portálu tn.cz stáť približne 30 tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu