Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hanblivá sexica z Balkánu: Som Silviova jediná láska!

Katarina Kneževićová Zobraziť galériu (3)
Katarina Kneževićová

BRATISLAVA - Dvadsaťročná čiernohorská modelka Katarina Kneževićová pre denník Repubblica potvrdila vzťah s talianskym premiérom Silviom Berlusconim. Tiež prezradila, že s ním žije v jeho vile blízko Milána.

"Som Berlusconiho priateľka a žijem v Arcore. Sme spolu od aféry s Noemi, keď sa odlúčil od manželky," uviedla.

Veronica Lariová podala kvôli nevere žiadosť o rozvod v máji 2010, vtedy však už manželia spolu nežili viac než rok. Berlusconiho vzťah s Kneževićovou sa vraj začal ešte pred jej 18. narodeninami, ktoré má 21. mája. Premiér preto môže čeliť ďalším problémom so zákonom, ako v prípade marockej prostitútky známej pod menom Ruby Zlodejka sŕdc, ktorá tiež v čase, keď sa stretávali, nebola plnoletá.

"Náš vzťah nie je tajomstvom, ale doteraz sme sa vyhýbali tomu, aby nás spoločne odfotografovali," vysvetlila Katarina. Vek v ich vzťahu podľa nej nehrá rolu. "Taká výnimočná osobnosť ako on by mohla mať aj 100 rokov a stále to bude mať na mňa rovnaký vplyv."

Niekoľko mladých žien, ktoré mali navštevovať Berlusconiho divoké večierky, tvrdilo, že Kneževićovú tam videli, no opísali ju ako "úplne šialenú ženu, ktorá na premiéra veľmi tlačí". "To nie je pravda, nikdy som Silvia nevydierala a ani som to nepotrebovala robiť. Všetky tie dievčatá len žiarlia a chcú byť na mojom mieste. Preto o mne a mojej rodine rozprávajú všetky tie veci," dodala.

Modelka, ktorá sa zúčastnila súťaže krásy Miss Čierna hora, nie je jediná žena tvrdiaca, že je Berlusconiho oficiálnou priateľkou. Hovorí to o sebe aj nemecká herečka Sabina Beganová. "Len pri ňom sa cítim ako ozajstná žena," vyhlásila.

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu