Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Život je zmena: Kráska vymenila Berlusconiho sexuálne orgie za kláštor!

Anja Goledzinowska potrebovala očistu
Anja Goledzinowska potrebovala očistu

PRAHA - Alkohol tiekol prúdom, všade naokolo ležali polonahí ľudia a oddávali sa divokému sexu. Tak prebiehali bunga-bunga večierky talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho (75) v jeho vile. Zúčastnila sa ich aj Polka Anja Goledzinowska (28). Rozhodla sa ale, že skončí so zhýralým životom, a odobrala sa do kláštora.

Anja teraz miesto prebdelých nocí žehlí a šúpe zemiaky v kláštore na pútnickom mieste Medžugorie v Bosne a Hercegovine. Večierky u Berlusconiho jej asi museli dať zabrať. "Už nechcem žiť tú špinu, chcem byť čistá," hovorí.

Kráska vstáva už o piatej ráno, aby sa mohla modliť. Kedysi v túto hodinu chodila len spať. "Neznášala som sex. Musela som sa pred tým vždy opiť," tvrdí kráska.

S Berlusconim sa zoznámila pred tromi rokmi spôsobom jemu vlastným. Taliansky premiér ju totiž dostal ako darček, keď nahá vyskočila z veľkej torty. Teraz sa snaží očistiť pred Bohom. Ničoho z toho, čo robila v minulosti, ale neľutuje. "Človek si musí prejsť i temnými obdobiami, to je život," hovorí.

Tesne pred cestou do Medžugoria sa dokonca zamilovala do Berlusconiho synovca, ale aj napriek tomu sa rozhodla všetko nechať a ísť si vyčistiť hlavu na odľahlé miesto. Jej nová láska to vraj chápe a podporuje ju. "Povedal, že na mňa počká," zverila sa. Kiež by im to naozaj vyšlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu