Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Záchranná akcia: Superprasa zachránilo kozičku pred utopením!

(Zdroj: YouTube)

USA - Príbeh ako z rozprávky o hrdinskom prasiatku sa odohral v jednej z amerických minizoo, v ktorej spolu žijú domáce zvieratá s inými voľne žijúcimi druhmi a detičky si ich môžu častokrát pohladkať či nakŕmiť. Keď jeden z jej obyvateľov uviazol vo vode a hrozilo, že sa utopí, prišlo urýchlene na pomoc "superprasa" a predviedlo bleskovú záchrannú akciu.

V stredu sa na YouTube objavilo video od užívateľa s nickom "jebdogrpm", ktorý sa stal svedkom nevšednej udalosti. "Prasa zachránilo kozu, ktorej uviazla noha pod vodou v detskej zoo. Skutočne úžasné," napísal v popise pod zábermi a mnohí diváci s ním súhlasia.

Záznam urobil z prasiatka zo dňa na deň hviezdu, ktorej vymysleli rôzne prezývky nešetriace superlatívmi a jeden z komentujúcich dokonca preň napísal aj básničku. Niektorí sa však obuli do samotného kameramana a skritizovali ho za to, že iba stál so založenými rukami a nič neurobil.

Tak či onak, jeho chýbajúcu iniciatívu výborne zasuplovalo prasiatko, ktoré priplávalo k uviaznutej kozičke a jemným strkaním ju uvoľnilo zo zajatia a dotlačilo až k brehu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu