Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Farmára (†69) zožrali vlastné prasatá, zostala z neho len protéza!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: veganoutreach.org)

OREGON - Farmár Terry Vance Garner (†69) z Oregonu by počas svojho života určite nikdy nepredpokladal, ako neslávne skončí. Minulú stredu o pol ôsmej ráno šiel nakŕmiť ošípané, ale z chlieva sa už nevrátil. Jeho príbuzný neskôr našiel ohlodané časti tela a mužovu zubnú protézu. Väčšinu pozostatkov zožrali prasatá.

Patológ z Coos County na mieste uviedol, že Garner pravdepodobne utrpel srdcovú príhodu a do ohrady sa prepadol. Podľa inej verzie ošípaná na svojho chovateľa zaútočila, zrazila ho a zabila. Polícia nevylúčila ani to, že muž bol obeťou nejakého trestného činu. Prípad sa naďalej vyšetruje.

Niektoré bravy boli abnormálne veľké a vážili vyše 320 kíl. Starší brat obete Michael Garner (75) uviedol pre The Register-Guard, že svine dokázali byť veľmi agresívne a na farmára zaútočili už v minulosti. "On tie ošípané ale miloval. Farma bola jeho život," dodal Michael.

Ošípané sú všežravce a známe sú viaceré prípady pojedania ľudí. V Rumunsku v roku 2005 bravy zrazili chovateľku a zožrali jej uši, polovicu tváre a prsty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu