Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z guru celebritou: Za pár minút pobláznil desaťtisíce ľudí!

Šrí Šrí vie, ako prilákať ľudí
Šrí Šrí vie, ako prilákať ľudí (Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Zaujať behom niekoľkých okamihov obrovský dav ľudí dokáže len málokto. Indickému guru Šrí Šrí Ravi Šankarovi sa to podarilo minulú nedeľu v hlavnom meste Argentíny. Na jednom z námestí sa zhromaždili desaťtisíce ľudí, len aby si s ním mohli čo i len na chvíľu zameditovať.

Šankar strávil v Buenos Aires celý týždeň. K svojmu publiku sa však prihováral len štvrť hodiny. "Všetci chceme život bez násilia a stresu. Je to tak," spustil svoj prejav charizmatický Ind.

Po tom, ako dorečnil, tanečným krokom sa rozbehol po pódiu, pričom bol otočený smerom k ľuďom a mal vystreté ruky. "Tá energia je neuveriteľná. Ľudia ho milujú a sú šťastní, že tu môžu byť tu a uvedomiť si toľko vecí," vyhlásila žena, ktorú ohromila nielen početná účasť, ale aj energia sálajúca z davu.

Indický guru v roku 1981 založil nadáciu "Umenie žiť" (Art of Living), ktorá si v Argentíne pred pár rokmi získala mnoho stúpencov. Tamojšia vláda s ním podpísala dohodu, ktorá sa týkala ponuky kurzov osobného rozvoja a relaxačných techník v chudobných štvrtiach a väzniciach. Informoval portál Novinky.cz.

Guru pobláznil dav

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu