Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

VIDEO Mladík sa stal v sekunde celebritou: Stačil jednoduchý trik!

Dievčatá sa fotili s Brettom odušu, hoci netušili, kto vlastne je.
Dievčatá sa fotili s Brettom odušu, hoci netušili, kto vlastne je. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Obyčajný študent z New Yorku sa rozhodol preskúmať posadnutosť ľudí celebritami. Zmenil si imidž, najal dvoch falošných bodyguardov a nechal sa na preslávenom námestí Times Square sprevádzať štyrmi fotografmi a tromi kameramanmi. Už asi tušíte, ako to dopadlo.

Akonáhle Brett Cohen opustil budovu, dav ľudí sa začal rozširovať. V neónovej žiari reklám už mala falošná hviezda okolo seba nespočetne veľa obdivovateľov. Jačiace dievčatá mladíka zastavovali bez toho, aby tušili, odkiaľ ho poznajú. V tej chvíli im to ale bolo jedno, túžili len po snímkach s celebritou.

"Cítim sa výnimočne," zaznievalo z úst tých, ktorí sa s Cohenom vyfotili a domnievali sa, že je to slávna popová hviezda.

Keď Cohen po troch hodinách usúdil, že projekt zašiel príliš ďaleko, rozhodol sa ho ukončiť, čo však nebolo ľahké. Musel zamieriť do malého hotela, kde jeden z bodyguardov zablokoval dvere, aby dovnútra nemohli žiadni ľudia.

Trochu znepokojujúci sociálny experiment mal odhaliť, ako slávne osoby fascinujú verejnosť, čo sa naozaj podarilo. "Mal som okolo seba len 15 vlastných ľudí, žiadnych nastrčených fanúšikov alebo tak niečo. Všetko, čo vidíte na videu, je úplne skutočné " vysvetlil denníku New York Daily News študent.

"Musel som predstierať, že to všetko je pre mňa normálne. To bola jedna z tých najťažších častí. A navyše ma bolela tvár, ako som sa musel smiať na všetkých fotkách, ktorých bolo okolo 300. Okúsil som slávu, bolo to fajn, ale nechcel by som, aby to bola súčasť môjho života," dodal Cohen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu