Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvláštne javy v okolí: Najhlbšie jazero sveta ukrýva tajomstvá!

Bajkal
Bajkal (Zdroj: wikipedia/Péter Juhász)

SUCHOJ RUČEJ - Najhlbšie jazero sveta je plné záhad a údajne sa okolo neho dejú čudné veci. Práve preto sa pri brehoch Bajkalu zhromaždila skupinka nadšencov, ktorá po celom Rusku pátra po UFO.

"V roku 1958 tu havarovalo lietadlo TU-154. Podľa niektorých miestnych ľudí lietadlo prenasledovalo UFO, kým sa nedostalo nad vody Bajkalu. A okolo jazera je pravidelne hlásená aktivita neidentifikovaných lietajúcich objektov. To je dôvod, prečo sme sa zišli práve tu. Dúfam, že budeme mať dostatok šťastia, aby sme tu zaznamenali niečo podivného,​​" uviedol pre agentúru Reuters Vladimir Kuznecov, jeden z účastníkov takzvanej" Trans-euroázijskej expedície pátrajúcej po UFO ".

Kuznecov má okrem prístroja na meranie rádioaktivity k dispozícii aj vlastné zariadenie, prostredníctvom ktorého dokáže monitorovať napríklad infračervené emisie. "Náš nový prístroj bol vyrobený v Irkutsku a zatiaľ je jediný svojho druhu. Dokáže detekovať abnormálnu aktivitu, meria infračervené emisie a elektrické i magnetické polia," popísal prístroj Kuznecov.

Ďalší členovia expedície už vraj UFO zaregistrovali: "Najprv sa objekt nehýbal, ale vydával špecifickú žiaru. Svietil rôznymi farbami, modro, červeno, žlto, zeleno. Začali sme ho pozorovať a o niekoľko minút neskôr sa začal chaoticky pohybovať. Úplne inak ako helikoptéra, lietadlo alebo iný pozemský lietajúci stroj."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu