Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka v slzách: Po zákroku má pery ako monštruózna kačica!

Laura Summersová
Laura Summersová (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britská modelka Laura Summersová (27) doplatila na svoju závislosť na plastickej chirurgii. Po tom, čo si v jednom kozmetickom stánku nechala napichať pery, sa na druhý deň prebudila s hroznou bolesťou a výzorom monštruóznej kačice.

Laura išla prvýkrát pod nôž ako 20-ročná a odvtedy absolvovala vyše 10 zákrokov v hodnote približne 60-tisíc libier. Po jej skúsenosti z novembra 2010 však hovorí, že už nikdy nebude riskovať svoje zdravie.

Počas vystupovania na veľtrhu v Londýne sa k nej dostali propagační pracovníci z iného stánku, ktorí vychvaľovali injekčné výplne pier. Keďže v minulosti už podobné postupy vyskúšala, myslela si, že obchodníci majú licenciu a všetko je v poriadku.

"Trvalo to len pár minút a všetko sa zdalo byť naozaj profesionálne. Vrátila som sa do práce vo svojom stánku, ale o hodinu neskôr som sa začala cítiť naozaj divne. Mala som závraty a vôbec som si necítila pery, ale myslela som si, že je to normálne," uviedla žena, ktorej čoskoro znecitlivela celá tvár.

Na druhý deň sa prebudila s desivým opuchom a utekala rovno do nemocnice. Zdravotníci však mohli pre ňu urobiť len malo, keďže netušili, o akú výplň išlo. Keď zavolala na telefónne číslo firmy, ktorá všetko spôsobila, dostala odpoveď, že takéto veci sa stávajú a že podnik už na trhu nepôsobí. Podvodníci sa chceli jednoducho iba nabaliť.

Laure nakoniec lekári predpísali antibiotiká, ale trvalo mesiace, kým jej pery postupne odpuchli. Dokonca aj teraz, po vyše 20 mesiacoch, sa ešte stále nevrátili na svoju pôvodnú veľkosť. Dievčina tak začína pochybovať, že ešte niekedy budú úplne normálne a musí sa s tým naučiť žiť. "Hrala som ruskú ruletu s mojím zdravím a vzhľadom, čo už nikdy neurobím."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu