Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tisíce sa tešili na jej pôrod: Krutý osud jej bábätko v okamihu vzal!

Debbie sa snaží s tragédiou vyrovnať
Debbie sa snaží s tragédiou vyrovnať (Zdroj: Daily Mail)

GLASGOW - Škótka Debbie Chalmersová (31) na svojom internetovom blogu detailne popisovala, ako prežíva svoje tehotenstvo. Jej príbehy zo života nastávajúcej matky si obľúbili tisíce čitateľov a prežívali s ňou jej radosti. Iba deň po pôrode im však musela oznámiť tragickú správu.

Matka dvoch detí, dcéry Lizzie (6) a nevlastného syna Blakea (3), si počas chvíle získala tisíce priaznivcov, ktorí s ňou prežívali jej deväťmesačné čakanie. Niektorí z nich jej dokonca posielali darčeky, vyjadrovali všemožne podporu a tešili sa s ňou na bábätko. Nenechala si oznámiť pohlavie dieťaťa, a tak všetci napäto čakali, čo to bude.

Len jeden deň po pôrode však prišla tragická správa, malá Daisy zomrela. "Pretože som pravidelne zdieľala správy o svojom tehotenstve, začali sa ľudia zaujímať o môj aktuálny stav a pokroky. Podelila som sa preto s čitateľmi aj s touto smutnou správou... Srdečná podpora, ktorej sa mi dostalo, bola naozaj dojemná," hovorí Debbie.

Sama sa zároveň snaží prispieť s povzbudením do smutných diskusií o neonatálnom úmrtí. "Dúfam, že časom sa vrátim k písaniu o všetkých ostatných aspektoch svojho života. Pre túto chvíľu sa však učím vyrovnať so svojím žiaľom," zakončuje svoj smutný príbeh Debbie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu