Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najvyšší pár sveta: Majú bábätko, nosí oblečenie pre trojročných!

Van Kleef-Boltonovci chcú mať najmenej štyri deti Zobraziť galériu (3)
Van Kleef-Boltonovci chcú mať najmenej štyri deti (Zdroj: newsone.com)

ESSEX - Van Kleef-Boltonovci z Anglicka sú najvyšším párom na svete. Nedávno sa im narodil už tretí potomok a vyzerá to tak, že pôjde v ich šľapajach. Pri pôrode totiž meral úctyhodných 56 centimetrov a vážil 4,1 kilogramu.

Túto rodinku len tak neprehliadnete. Wilco meria 213 centimetrov, jeho manželke Keishe chýba do dvoch metrov len päť milimetrov. Ani ich deti zrejme nebudú iné. Šesťročný Lucas meria 1,3 metra, čo je typická výška jedenásťročného chlapca. Päťročná Eva sa za svoj meter tiež nemusí hanbiť. V tomto trende zrejme bude pokračovať aj zatiaľ najmladší prírastok, Jonah.

"Byť matko je tá najúžasnejšia vec na svete. Robí mi radosť pozorovať ich, ako rastú. Chceme byť najvyššiou rodinou na svete," hovorí Keisha. "Ak bude Jonah ako jeho súrodenci, bude lámať rekordy. Už teraz mu kupujeme oblečenie pre trojročné deti."

Keď bola Keisha tehotná, musela nosiť pánske oblečenie, pretože žiadne dámske v jej veľkosti nevyrábajú. Jej enormná výška má však aj svoje výhody. "Na svoje deti dávam dobrý pozor, a pretože som tak veľká, stále ich mám pod dohľadom."

Manželia sa zoznámili v klube pre vysokých ľudí. Keď sa v roku 2001 vzali, hneď po svadbe zvýšili rámy dverí, aby sa stále nebúchali do hlavy. Posteľ však ešte stále nevymenili a zatiaľ spávajú v starej, aj keď im z nej trčia nohy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu