Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najmladšia matka Británie porodila v 12 rokoch a čaká ďalšie dieťa!

Tressa Middletonová
Tressa Middletonová (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Tressa Middletonová bola ešte sama dieťa, keď porodila svoje prvé bábätko. Mala vtedy len dvanásť rokov a stala sa najmladšou matkou Británie. Od tej doby prešlo šesť rokov a ona je opäť tehotná.

Jej rodina ju vtedy zaprela a mladá matka nemala možnosť sa so svojím dieťaťom vôbec stýkať. Strávila tri roky v detskom domove, a potom sa dostala až k alkoholu a drogám. Nakoniec však vyhľadala odbornú pomoc protidrogového centra a podarilo sa jej dostať zo závislosti. Po jedenástich mesiacoch liečby je "čistá" a zasnúbená s mechanikom Darrenom (25).

"Na jednej strane som šťastná, že budem znova mamičkou, ale na druhej sa bojím. Vrátili sa mi pocity z doby, kedy som mala dvanásť. Vtedy mi zlomilo srdce, keď mi bábätko vzali. Dodnes spím noc čo noc s medvedíkom, ktorého som malej dala hneď po pôrode," uviedla budúca mamička, ktorú kedysi znásilnil jej brat Jason a testy preukázali, že je aj otcom dieťaťa, ktoré dali na adopciu.

"Budem rodiť v januári 2013. To už moje prvé dieťa bude mať sedem rokov," hovorí Tressa, ktorá je rozhodnutá povedať svojmu dieťatku všetko o jeho sestre. "Je to zvláštne. Dvakrát za rok mi chodia listy od adoptívnych rodičov mojho dievčatka. Píšu, že je v poriadku, ale že by sme sa nikdy nemali skontaktovať. Strašne rada by som jej ale raz povedala, ako veľmi ju milujem a že tu vždy budem len a len pre ňu."

Rovnako ako keď bola tehotná prvýkrát, ju trápi veľká chuť na sladké a opuch nôh. Ale na rozdiel od jej prvého tehotenstva, na to teraz nie je sama. Nemusí sa báť a byť nervózna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu