Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nevesta porodila na radnici, ešte v svadobných šatách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: channelstv.com)

JALLAIS - O úplne výnimočnú svadbu sa postarala nevesta v západofrancúzskom Jallais, ktorá porodila zdravého chlapčeka len niekoľko minút po tom, čo sa stihla vydať.

"Dosť to s nami otriaslo," priznal starosta mesta Jean-Robert Gachet, ktorý o svadobnom pôrode informoval médiá, až keď sa uistil, že matke i dieťaťu sa darí dobre. Termín pôrodu bol podľa lekárov stanovený až na 14. júla, ale stres zo svadby zrejme príchod novorodenca na svet urýchlil.

Nezabudnuteľná svadba sa konala v sobotu dopoludní a skoro bola odvolaná po tom, čo nevesta vo vysokom stupni tehotenstva pociťovala už od rána predpôrodné bolesti. Zakaždým sa ale zdali byť falošným poplachom "Snažil som sa obrad trochu urýchliť, aby sa nevesta veľmi neunavila," uviedol Gachet.

Len niekoľko okamihov po tom, čo si šťastný pár povedal "áno" a vyšiel pred radnicu pózovať fotografom, sa neveste urobilo zle a vrátila sa späť do budovy. Prítomní zavolali záchranku, ale dieťa na ňu nečakalo. Zdravý chlapček prišiel na svet priamo na radnici.

"Bol to pre nás nesmierne emotívny okamih, ten krik novorodenca. Toto sa nám stalo prvýkrát a ani lekári zo záchrannej služby si vraj nič podobné nepamätajú," dodal prvý muž Jallais.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu