Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Svieže Tchibo nápady pre vašu kúpeľňu

SVIEŽE TCHIBO NÁPADY PRE VAŠU KÚPEĽŇU Zobraziť galériu (4)
SVIEŽE TCHIBO NÁPADY PRE VAŠU KÚPEĽŇU (Zdroj: Tchibo)

Vaše obľúbené Tchibo nákupy môžete teraz uskutočňovať rýchlo, ľahko a pohodlne priamo z domu, 24hodín denne, 7 dní v týždni! V e-shope www.tchibo.sk nájdete nielen širokú ponuku lahodnej kávy, ale tiež každý deň nové nákupné tipy a nápady.

Čaká na vás kompletný prehľad šiestich kolekcií, vrátane 30 – 60 najnovších výrobkov s týždenným časovým predstihom oproti kamenným obchodom. Navyše, nákup vám prinesieme presne tam, kde vám to najviac vyhovuje. Na www.tchibo.sk nájdete presne to, čo hľadáte. Ponuka platí do vypredania zásob. Určitý tovar je k dispozícii iba v e-shope.


Nová kolekcia sviežich Tchibo nápadov rozžiari vaše rána

Aby sa vám lepšie prebúdzalo, doprajte si rannú sprchu v dokonale vyčistenej a zladenej kúpeľni. Vysokokvalitné kúpeľňové doplnky, pomôcky na upratovanie a mäkučké froté uteráky si získajú aj vás – vďaka inovatívnym nápadom, veselým farbám a detailom. Od 18.7.2012 na www.tchibo.sk.


Tento týždeň odporúčame:

SVIEŽE TCHIBO NÁPADY PRE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Froté uteráky 2 ks v cene 10,95 Eur za súpravu, s modro – bielym prúžkom, sú neobyčajne mäkké a vysoko nasiakavé. Veľkosť uteráka cca 100x50cm.

SVIEŽE TCHIBO NÁPADY PRE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Vďaka inovatívnym nápadom už viac nemusíte vŕtať! Háčiky s prísavkami, 3ks, zoženiete v Tchibo e-shope už za 5,95     Eur. Chrómované do vysokého lesku, v odtieňoch modrej a červenej.

SVIEŽE TCHIBO NÁPADY PRE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Ak si potrpíte na elegantné detaily, iste vás osloví dávkovač mydla z porcelánovej kúpeľňovej série Tchibo. Biely dávkovač s objemom 340ml a pumpičkou z vysokokvalitnej ušľachtilej ocele kúpite na www.tchibo.sk.


Buďte medzi prvými a majte prehľad

Po bezplatnom objednaní si newslettera v e-shope, vám každú stredu zašleme informácie o novinkách. Navyše, ako darček získate dopravu zdarma v hodnote 4,95 €. A už vám nikdy nič neujde! Newsletter Tchibo si môžete objednať tu.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu