Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Aj muži majú svoje zbrane, napríklad vôňu

Aj muži majú svoje zbrane, napríklad vôňu
Aj muži majú svoje zbrane, napríklad vôňu (Zdroj: Cenový špión)

Poznáte to- túlite sa k sebe, vychutnávate si prítomnosť toho druhého a skúmate každý milimeter jeho tela. Odrazu spomalíte a nosom mu prechádzate po pokožke. On ani netuší, že práve analyzujete jeho vôňu a rozhodujete sa: Skočím na neho alebo sa vyhovorím na migrénu?

Príjemná mužská vôňa nám kedykoľvek dokáže pomotať hlavu. Či už je to šéf, barman alebo priateľov známy, ak ho odobria naše čuchové bunky, máme čo robiť, aby sme sa ovládli. Vôňa je ako magnet a aj keď si to možno neuvedomujeme, predstavuje podstatný faktor pri výbere nášho partnera. A čo je ešte zaujímavejšie, zariadila to príroda.

Je vedecky dokázané, že ženám vôňa napovedá o dobrých alebo zlých génoch potenciálneho partnera. Najmä počas plodných dní sme mimoriadne citlivé na pachy toho druhého a ak ho odsúhlasí náš nos, má spolovice vyhraté. A práve preto mnohí investujú do drahých voňaviek v snahe vydobyť si miesto príťažlivého samca.

Nič však netreba preháňať. Niekedy nás väčšmi zaujme čistý a jemne navoňaný muž ako chodiaci vzorkovník namočený do najnovších módnych vychytávok. Klasici často používajú jednu vôňu aj niekoľko rokov bez toho, aby sa zamysleli, či skutočne podčiarkuje ich osobnosť. Skúsenejší vedia, že ak chcú ženy zraziť na kolená, musia siahnuť po overenom parféme.

Zaujímalo nás, aké vône preferujú Slováci. V rebríčku TOP 20 najprezeranejších pánskych toaletných vôd  väčšinu minulého roka viedla vôňa Paco Rabanne 1 Million, určená pre príťažlivého a náročného muža. O jeho vyhranenom vkuse svedčí štýlový dizajn parfému v podobe zlatej tehličky. Aj naši muži teda tasia svoje najsilnejšie zbrane a vyrážajú do boja o našu priazeň. Na čo by však nemali zabúdať je hygiena, pretože pach potu neprebijú aj najdrahšie parfémy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu