Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kruté metódy scientologickej cirkvi: Astru (33) takmer stáli život!

Astra so svojou dcérkou Kate
Astra so svojou dcérkou Kate (Zdroj: Daily Mail)

PRAHA - Kontroverznú scientologickú cirkev a jej bizarné metódy považujú ľudia zvonku za sektu, ktorá svojim stúpencom vymýva mozgy. Tieto domnienky potvrdila aj žena, ktorá od nej v mladosti utiekla.

Rodina Astry Woodcraftovej pôvodom z Anglicka prepadla zvodom scientologickej cirkvi a presťahovala sa kvôli tomu na Floridu. Matka s otcom a bratom sekte fanaticky slúžili a vo svojich štrnástich sa jej pod nátlakom upísala aj Astra.

"Bolo to celé šialené. Svoju matku, ktorá v hierarchii sekty rýchlo stúpala, som smela oslovovať jedine pane a videla som ju tak raz za týždeň. Poslali ma do scientologickej školy a nahovorili mi, že deti z normálnych škôl sú všetky na práškoch," opísala pre denník Daily Mail.

"Po nociach sme s ostatnými deťmi scientológov pracovali pre organizáciu a museli sme piť strašný kokteil z octu, vody, vápnika a horčíka, ktorý nás mal upokojiť. Vymývali mi mozog tak dlho, kým som nepodpísala neslávne preslávenú zmluvu vernosti na miliardu rokov."

"V škole ma často obchytkával učiteľ a jeden z členov cirkvi sa ma pokúsil znásilniť. V pätnástich ma vydali. Chcela som preč, ale keď chcete od sekty jednoducho odísť, nejde to. Donútia vás prejsť rok trvajúcim procesom, počas ktorého vás odrežú od všetkých ľudí, ktorých poznáte."

"Nevedela som, čo robiť. Zlom pre mňa nastal v sedemnástich. Tajne som otehotnela, čo je proti ich pravidlám. Nútili ma ísť na potrat, mne sa ale podarilo utiecť na letisko a vrátiť sa do Anglicka k príbuzným."

Za oceánom nechala svoju scientologickú rodinu aj manžela a po prvýkrát v živote začala žiť. Porodila dcéru Kate a teraz otvorene prehovorila o utrpení a sexuálnom zneužívaní, ktoré v sekte zažila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu