Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Smutný príbeh: Zúfalá žena predáva svoju dušu!

Lori
Lori (Zdroj: kob)

ALBUQUERQUE - Američanka Lori sa prostredníctvom aukčného portálu eBay snaží predať svoju dušu. Dražba začína na dvoch tisícoch dolárov, no za jej podivným rozhodnutím stojí smutný príbeh.

Lori v roku 2007 cestovala v aute, do ktorého narazil opitý vodič. Prežila, ale bola tri týždne v kóme, prekonala mŕtvicu a mala zlomené bedro, panvu, nohu, kľúčnu kosť, hrudnú kosť a rebrá. Navyše jej skolabovali pľúca a prišla o prsník.

Dovtedy sa živila ako spisovateľka, ale teraz už písať nedokáže a živí sa iba občasnou výrobou šperkov a doplňovaním tovaru v obchode. Dospela tak k tomu, že keď je zničené jej telo, mohla by predať aj svoju dušu.

"Ponúkam záujemcovi šancu získať moju dušu. Môže nad ňou prevziať kontrolu pomocou modlitby, alebo ju prevziať konverziou. Dostane navyše aj certifikát, na ktorom budú svetlé a tienisté miesta mojej duše," povedala Lori pre KOB.

Lori pripúšťa, že je táto akcia aj akýmsi výkrikom o pomoc. "Asi áno, som unavená. Necítim sa dobre. Som takpovediac na konci lana, naozaj," uviedla Lori.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu