Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Uletený tanečník žiali: Kvôli svojim kreáciam dostal zákaz vstupu!

Dave to vie na parkete poriadne roztočiť
Dave to vie na parkete poriadne roztočiť (Zdroj: youtu)

NEWCASTLE - Dave Cooper (48) ostal veľmi smutný po tom, ako mu zakázali chodiť do jeho obľúbeného podniku. Ostatní zákazníci sa vraj už nedokázali pozerať na to, čo stvára na tanečnom parkete a posťažovali sa majiteľovi, ktorý situáciu vyriešil radikálnym spôsobom.

Angličan je vo svojom rodnom meste známou "firmou". Niet hádam klubu, v ktorom by nepredviedol svoje tanečné umenie. Jedinečným štýlom, ktorý si podľa vlastných slov nacvičil počas tréningu bojových umení, si vytvoril zástupy fanúšikov, ale taktiež odporcov.

Dave mal smolu, že akurát v bare, do ktorého chodieval najradšej, sa jeho "tanečky" nepáčili takmer nikomu. Na jeho veľký žiaľ sa dovnútra už viac nedostane, dostal totiž zákaz vstupu.

"Som len obyčajný človek, ktorý miluje tanec. Ľudia ma volajú Smrtonosná zbraň, pretože na nich pôsobím dosť divoko. Ja sa tak ale odreagovávam od každodenných starostí," vysvetľuje.

Problém je v tom, že Cooper pri tancovaní častokrát šliape ľuďom na nohy a vylieva drinky, ktoré majú na stole. Vždy sa im ale ospravedlní a kúpi nové pitie. "Je mi veľmi ľúto, že tam už nemôžem viac chodiť. Budem si musieť nájsť iné miesto," dodal zronený Dave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu