Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrhlý trend: Chlipní chlapi ukazujú polonahé partnerky na nete!

Ženy častokrát netušia, že sú v takýchto pózach vystavené na internete.
Ženy častokrát netušia, že sú v takýchto pózach vystavené na internete. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Hviezda britskej reality šou Geordie Shore odštartovala amorálny trend, ktorý však doslova uchvátil mužskú časť populácie. Hordy chlapov v znamení nasledovania svojho idolu uverejnili na sociálnych sieťach fotografie svojich polonahých mileniek v posteli po tom, čo s nimi strávili noc. Samozrejme, bez ich súhlasu.

Túto chorú senzáciu, nazvanú na Twitteri #bedofshame, odštartoval Gaz Beadle, hrdina TV relácie Geordie Shore, ktorý položil svojim 500-tisíc priaznivcom na sociálnej sieti otázku, koľko z nich by bolo ochotných spraviť zábery takejto posteľnej hanby.

Do niekoľkých minút bol zaplavený kladnými ohlasmi armády jeho zbožňujúcich nasledovníkov, z ktorých mnohí opisujú Gaza ako "hrdinu". Vysmiati muži tak pózujú s palcami hore pri lôžkach partneriek, ktoré netušia, že ich v spánku niekto fotí. Nieto ešte, že sa ocitnú na webe.

Mnoho z nich k záberom pripojilo aj posmešné poznámky o tom, ako sa vlastne prebudilo vedľa akejsi šľapky a neváhajú bezbranné dievčatá fotiť nahé alebo iba čiastočne odeté.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu