Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chrapúň víťazom v atletike: Napadol dievčatko (14) v obleku maskota!

Mekhissi-Benabbad do maskota nepekne strkal.
Mekhissi-Benabbad do maskota nepekne strkal. (Zdroj: YouTube)

HELSINKI - Po výhre v behu na 3000 metrov by sa dalo očakávať, že víťaz upadne do euforickej nálady a na tvári mu zahrá radostný úsmev. To však nie je prípad Francúza Mahiedinea Mekhissi-Benabbada (27), ktorý napriek zisku zlatej medaily na majstrovstvách Európy v atletike v Helsinkách, napadol 14-ročné dievčatko preoblečené za maskota.

Keď Mekhissi-Benabbad prebehol cieľovou čiarou, snažilo sa mu dievčatko v obleku maskota šampionátu Appy podať darčekovú tašku a zablahoželať mu. Avšak Francúz, ktorý preteky zvládol za 8:33,23 minúty, mu predmet nepekne vyrazil z ruky a dokonca do dievčinky strčil. Našťastie tá zostala z jeho útoku iba mierne otrasená, ale nič sa jej nestalo.

"Dúfame, že EAA sa bude prípadom zaoberať. Takéto správanie je absolútne neprijateľné," uviedol šéf šampionátu Mika Muukka, ktorý mal tak ako ostatní možnosť si záznam z incidentu pozrieť na YouTube vďaka divákovi, ktorý všetko zachytil na kameru.

Nie je to prvýkrát, čo sa Mekhissi-Benabbad predviedol v zlom svetle. Minulý rok sa počas atletického mítingu Diamantovej ligy v Monte Carlo pobil na dráhe so svojím krajanom Medha Baalom, za čo ho suspendovali na desať mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu