Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stoličky sa hýbu a počuť hlasy: V kaviarni straší duch ženy!

Záber z kamery
Záber z kamery (Zdroj: The Sun)

PERTH - Majiteľ jednej z kaviarní v škótskom Perthe si najprv myslel, že sa ocitol zoči-voči zločinu, nakoniec však odhalil niečo oveľa kurióznejšie. Bezpečnostná kamera v jeho podniku totiž zachytila nadprirodzeného votrelca.

Dan Clifford (35) bol prekvapený zábermi priezračnej ženskej postavy vznášajúcej sa v jeho uzamknutej kaviarni skôr, než sa vyparila vo vzduchu. "Keď som prvýkrát videl pohybujúci sa tieň, takmer som sa zbláznil od strachu, lebo som si myslel, že mám v podniku zlodeja. Ale keď som sa pozrel bližšie, uvedomil som si, že to nemôže byť živý človek - videl som cez to," uviedol.

Toto zjavenie však bolo iba jedným z radu stretov s "druhou stranou". Všetci zamestnanci vraj v posledných mesiacoch  okúsili niečo nezvyčajné. Niektorí počuli hlasy, iní boli svedkami toho, ako sa hýbu stoličky. "Niekto dokonca hovoril o pocite prítomnosti ženy, ktorá zapadá do našej najnovšej snímky," vysvetlil majiteľ a dodal: "Vždy som veril v duchov, ale nikdy som nezažil nič podobné, kým sme neotvorili Curiositeaz pred menej ako rokom."

Dan už kontaktoval aj tamojších odborníkov na paranormálne javy, ktorí teraz záber skúmajú. Podľa nich však ide o najpresvedčivejší dôkaz za posledných desať rokov. Niektoré z najsilnejších škótskych médií sa tento mesiac chystajú do kaviarne, aby sa pokúsili o kontakt s prízrakom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu