Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmári natočili paródiu na známy hit: Podarila sa, pozrite si!

Svojské poňatie známeho hitu v podaní mladých farmárov
Svojské poňatie známeho hitu v podaní mladých farmárov

KANSAS - Trojica chlapov z kansaskej farmy nedávno dokázala, že si vedia vystreliť sami zo seba aj z ostatných. Na známu pieseň Sexy And I Know It nakrútili paródiu, avšak s trochu iným podtónom ako originál. Videoklip sa totiž odvíja na ich pracovisku a tomu zodpovedá aj samotný názov - I'm Farming And I Grow It.

Notoricky známy hit od skupiny LMFAO je už tak obohratý, že niektorí ľudia pri prvých tónoch okamžite preladia rádio. V novom, kurióznom podaní sa vám však možno opäť dostane pod kožu.

Vo videoklipe, ktorý má na svedomí zoskupenie The Peterson Farm Bros, môžete vidieť v akcii trojicu mladých chlapcov, ktorí kŕmia dobytok, skladajú seno a pracujú s ťažkou technikou. Prácu dopĺňajú vtipnými textami, ktoré parodujú skladbu žnejúcu úspech v hudobných rebríčkoch.

Klip si na internete pozrelo už takmer tri milióny užívateľov, uviedol portál Novinky.cz. Okrem pobavenia sa však jeho hlavní aktéri snažia propagovať poľnohospodárstvo a ukázať, že práca na farme nemusí byť za každú cenu nudná. Veď posúďte sami.

Farmárska paródia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu