Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Festival Divokej Vody bude mať v Čunove v polovici júla premiéru.

(Zdroj: Divoká voda Čunovo)

BRATISLAVA - Areál Divoká Voda Čunovo pripravuje na letné prázdniny niekoľko zaujímavých podujatí pre deti aj ich rodičov. Jedným z nich bude aj Festival Divokej Vody.

Festival Divokej Vody predstavuje prvý ročník jedinečného Európskeho festivalu, v rámci ktorého si amatérski nadšenci pod vedením skúsených inštruktorov otestujú trate, na ktorých sa konali majstrovstvá sveta v kanoistike. Vhodné pre deti, dospelých, pre amatérov aj pre pokročilých. K tomu dobrá hudba, občerstvenie, detské atrakcie, ukážkové preteky profesionálov a tréning slovenských reprezentantov v kanoistike. Festival pozostáva zo šiestich hlavných vodných disciplín: rafting, surfing, kayak cross, freestyle, hydrospeed a stand up paddle. Okrem exhibičných ukážok jednotlivých športov si ich verejnosť bude môcť odskúšať aj na vlastnej koži.hovorí o pripravovanom festivale manažér festivalu Robert Orokocký.

"Chceli by sme ukázať verejnosti, že areál Divoká voda nie je len pre profesionálnych športovcov ale aj pre amatérov. Milovníci divokej ale aj kľudnej vody môžu okrem vyskúšania vodných aktivít absolvovať aj amatérske preteky v troch disciplínach: v Raftingu, Hydrospeede a Stand up paddle. Okrem hlavného športového programu bude pripravený aj sprievodný program pre deti, vystúpenie hudobných hostí a bohaté možnosti občerstvenia." doplňuje marketingový manažér festivalu Michal Salva.

Ako informoval manažér festivalu Robert Orokocký, vstup do areálu bude voľný, poukážky s bodovým systémom na absolvovanie jednotlivých aktivít si možno zakúpiť v predpredaji na www.listky.hudba.sk za 10 €alebo počas festivalu za 12 €. Viac o programe sa dozviete na stránke www.divokavoda.sk alebo facebooku Divokej Vody.

PR Servis zabezpečuje: Advantage, s.r.o, Bratislava,

tel.: +421 2 5443 0478, mobil: +421 911 422 120, email: office@advantage.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu