Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strach v očiach: Otec s dcérou na kolotočoch, popukáte sa od smiechu!

Steve s Grace na kyvadle
Steve s Grace na kyvadle (Zdroj: YouTube)

PIGEON FORGE - Američan Steve Fuehne neznáša kolotoče. Svoju najväčšiu nočnú moru ale hrdinsky prekonal kvôli dcére, ktorú by inak na atrakciu nepustili. Výsledkom je video, pri ktorom sa popukáte od smiechu.

Američan už odmalička trpí strachom z výšok. To ešte netušil, že počas nedávnej návštevy zábavného parku v Tennessee prekoná sám seba. Jeho desaťročná dcéra chcela veľmi ísť na obrovskú hojdačku, na ktorú však púšťajú deti len v sprievode dospelej osoby. Steve teda neváhal a pre Grace Elizabeth sa obetoval.

Kamera pripevnená na zariadení celú jazdu zaznamenala. Video sa neskôr objavilo na internete, kde žne obrovský úspech. Steve na ňom kričí od strachu a robí rôzne grimasy, zatiaľ čo jeho dcéra je pokojná a celý čas sa usmieva. "Nikdy viac Grace Elizabeth," hovorí muž počas toho, ako sa obaja hojdajú dopredu a dozadu.

Fuehne bol tak vystrašený, že kolotočiari kvôli nemu zastavili kyvadlo a ponúkli mu, že môže vystúpiť. Grace si ale jazdu užívala, tak sa rozhodol, že ostane. "No tak dobre, urobím to pre Teba zlatko," povedal operátorovi oddaný otecko. Horor sa tak začal odznova. Nechýbajú naširoko otvorené ústa s vytŕčajúcim jazykom a vypúlené oči, v ktorých sa zračí des a hrôza.

"Nemal som príliš na výber. Moja manželka vtedy s nami nebola, tak som s Grace musel ísť ja. Trvalo mi niekoľko hodín, kým som sa opäť dostal do normálu," dodal s úsmevom Steve v rozhovore pre televíziu NBC. Stanica ho pozvala do svojho programu Today Show na základe mnohých žiadostí od divákov, ktorí ocenili jeho odvahu a niektorí ho dokonca nazvali "otcom roka".

Strach v očiach

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu