Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prekvapenie Eura: Anglický milionár otrčil talianskym futbalistom penis!

Odvážny čin anglickej reprezentácii aj tak nepomohol Zobraziť galériu (2)
Odvážny čin anglickej reprezentácii aj tak nepomohol (Zdroj: The Sun, daily mail)

KYJEV/LONDÝN - Pri penaltovom rozstrele vo štvrťfinále futbalových majstrovstiev Európy s Talianskom bol na tribúne vyfotografovaný anglický fanúšik so stiahnutými nohavicami. Pred posledným pokutovým kopom chcel odhalením svojich intímnych partií zrejme rozhodiť Taliana Alessandra Diamantiho, ktorý vzápätí strelil rozhodujúci gól. Denníku the Sun sa podarilo prekvapivo zistiť, že naháčom nebol žiaden opitý primitív, ale veľmi bohatý podnikateľ!

Fotografia, ktorá obletela svetové médiá, zobrazuje dvoch fanúšikov v anglickom brankárskom drese a červeno-bielej parochni na tribúne tesne nad gólmanom Joeom Hartom. Zatiaľ čo jeden z nich si v inkriminovanom momente dolnú časť odevu úplne vyzliekol, druhý sa k tomu zrejme práve chystal.

"Snažil som sa jednoducho Anglicku trochu pomôcť," vysvetlil denníku The Sun milionár Tim O'Leary (35), prečo všetkým na štadióne ukázal svoje prirodzenie. "Urobil by som čokoľvek, aby sme vyhrali. Bohužiaľ, nepomohlo to."

"Konal som impulzívne. Hovoril som si, že tie penalty zase prehráme a že sa musím pokúsiť niečo s tým urobiť. Z toho behu som skoro dostal infarkt a pľuzgiere na nohách ma bolia ešte teraz," opísal Tim, ktorý mal lístky na úplne inú časť tribúny, a tak musel prešprintovať polovicu štadióna.

O'Leary je verným fanúšikom. Reprezentácii fandil už na Euro 2004 v Portugalsku aj na posledných dvoch svetových šampionátoch v Nemecku a Južnej Afrike. Jeho žena Klara má teda pre jeho zábavky už zjavne pochopenie a nič mu nevyčítala. "Povedala mi, že jej to prišlo veľmi vtipné. Jednoducho na popukanie," tvrdí Tim, ktorý vlastní prosperujúcu firmu a dom v prepočte za 7,5 milióna eur v Surrey.

Napriek tomuto výkonu však Timova misia nebola úspešná. Anglickí hráči vo svojej neobľúbenej disciplíne prehrali 2:4 a s turnajom sa rozlúčili.

Tim sa na Eure pravdepodobne celkom dobre bavil

Prekvapenie Eura: Anglický milionár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Sun, daily mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu