Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pod svadobčanmi sa zlomilo mólo, nevesta zmizla pod hladinou!

Nevesta zmizla na okamih pod vodou
Nevesta zmizla na okamih pod vodou (Zdroj: YouTube)

SHELBYVILLE - Keď sa novomanželia spolu s celým zástupom svadobčanov vtesnali na malé drevené mólo pri jazere Gun Lake v americkom Michigane kvôli foteniu, dalo sa očakávať, že to nedopadne dobre. A táto predtucha nesklamala. Konštrukcia ich váhu nevydržala a všetci skončili vo vode. Najhoršie pritom dopadla samotná nevesta.

Eric Walber a Maegan McKeeová si v sobotu užívali svoj veľký deň, keď ich fotografka zavolala na fotenie pri vode. "Stáli sme na móle asi 30 sekúnd, vtom sa ale pod nami začalo nebezpečne nakláňať. Bolo mi jasné, čo bude nasledovať. Mólo sa prelomilo a my sme spadli rovno do vody," uviedol pre televíziu News 8 ženích.

Našťastie to ale svadbu nepokazilo a účastníci "katastrofy" ju brali s humorom. "Všetci sa smiali. Je to jedna z tých vecí, ktorá sa jednoducho stane, a musíte sa cez to preniesť," dodal Eric. "Vyliezala som so smiechom. Nemohla som uveriť tomu, že sa niečo také naozaj stalo. To sa nedá naplánovať," uviedla Maegan bez akéhokoľvek pocitu hnevu či sklamania. Snímky priamo z jazera boli totiž jej nápad.

Po nečakanom kúpeli sa nevesta prezliekla do pripravených spoločenských šiat, v ktorých sa jej lepšie tancovalo a párty pokračovala veselo ďalej. Jedinou nepríjemnosťou boli mobilné telefóny svadobčanov, ktoré pri kontakte s vodou vypovedali službu. Najdôležitejšie však podľa Erica je, že sa nikto nezranil a z tejto nehody bude napokon krásna historka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu