Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kopačky vymenila za podpätky: Krásna futbalistka chce byť Miss!

Dvojitá tvár mladej Coral Zobraziť galériu (3)
Dvojitá tvár mladej Coral (Zdroj: newsteam)

DUNSTABLE - Cez deň futbalistkou, večer kráľovnou krásy! Takýto dvojitý život momentálne prežíva anglická tínedžerka Coral Bearyová, ktorá okrem toho, že je nadanou športovkyňou, ašpiruje aj na titul najkrajšej Angličanky. O tej sa rozhodne už o pár dní.

Najväčšou vášňou krásnej Coral je futbal. Kopačky však už onedlho vymení za lodičky s vysokými podpätkami; koncom mesiaca sa má totiž zúčastniť súťaže krásy Miss England. Dúfa, že u poroty zaboduje práve svojimi športovými schopnosťami.

Mladá sexica má už teraz zástupy fanúšikov, ktorí sa na ňu chodievajú pozerať vždy, keď hrá zápas za ženský futbalový tím Leighton United. Nadaná stredopoliarka si však jedného dňa povedala, že chce vyskúšať niečo, čo je diametrálne odlišné od jej doterajších aktivít, a tak sa prihlásila do súťaže krásy.

"Bola som veľmi prekvapená, keď ma vybrali. Nikdy predtým som sa ničoho takého nezúčastnila. Lichotilo mi to," hovorí Coral. Ako ale povedala, nebude jej vadiť, keď nevyhrá. "Som veľmi nervózna, ale aj keď neodídem s korunkou, nič sa nestane. Pekné zážitky mi ostanú do konca života."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu