Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčina (28) spala so 180 mužmi: Všetky chcú byť ako ja!

Biannca vzťahmi opovrhuje, radšej si užíva vždy s iným
Biannca vzťahmi opovrhuje, radšej si užíva vždy s iným (Zdroj: realitatea.net)

LONDÝN - Britská "speváčka" a bývalá striptérka Biannca Lake (28), ktorá sa pokúsila zaujať aj v súťaži X Factor s dievčenskou skupinou nazvanou Dice, sa priznala, že už spala so 177 mužmi. Podľa jej slov by ju ostatné ženy za to nemali súdiť, pretože v hĺbke duše chcú byť ako ona.

Dievčina odmieta hanlivé označenie prostitútka a tvrdí, že ľudia, ktorí ju kritizujú, iba žiarlia. Tieto svoje názory prezentovala aj v novej televíznej šou, kde sa zdôverila, že sa nemá chuť usadiť tak ako milióny iných párov. "Niektoré dievčatá si myslia, že som šľapka, ale v hĺbke duše chcú byť ako ja," povedala.

Biannca sa minulý rok dostala do povedomia Britov škandálom s ďalším učastníkom X Factoru, drogami poznačeným Frankiem Cocozzom, ktorý ju natáčal pri sólovom sexuálnom akte a neskôr zábery ukázal zdeseným fanúšikom.

Rebelka z Essexu sa moderátorke Cherry Healeyovej na BBC3 priznala, že na svete je príliš veľa chlapcov, aby sa upriamila iba na jedného. Keďže o mužskú pozornosť nemá núdzu, dokáže vraj okamžite zistiť, či je nápadník dobrý v posteli už z toho, ako sa bozkáva.

Myšlienky na vzťah ju prepadnú iba na Vianoce a narodeniny, ale inak považuje spolužitie s jedným mužom za príliš stresujúce. Je teda viac ako pravdepodobné, že počet jej sexuálnych partnerov sa ešte prudko zvýši.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu