Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotný muž sa bude starať o deti: Manželka je násilná alkoholička!

Beatiovci v časoch, keď boli spolu ešte šťastní
Beatiovci v časoch, keď boli spolu ešte šťastní (Zdroj: thenetng.com)

PHOENIX - Transsexuál Thomas Beatie (38) len nedávno oznámil, že sa rozvádza. Dôvodom boli bitky, ktorými ho manželka častovala. Tešiť sa teraz môže aspoň z toho, že všetky tri deti získal do výhradnej starostlivosti. Súd zamietol spoločné opatrovníctvo práve kvôli násilnému správaniu Nancy.

Thomasa rozhodnutie súdu veľmi potešilo. "Dúfam, že Nancy pôjde na liečenie a čoskoro sa stane opäť schopným rodičom," vysvetlil. Nezodpovednosť jeho ženy zašla až tak ďaleko, že chcela opitá sadnúť za volant a odviezť ich do školy.

Z Beatiovej sa podľa jej manžela stala násilná alkoholička, ktorá sa neštítila udrieť ho dokonca pred deťmi. Jeden takýto incident je dokonca zaznamenaný na videu. Nahrávka sa začína príchodom Thomasa do detskej izby, kde Nancy spí a deti ju nemôžu zobudiť. Keď sa preberie, muža napadne vankúšom a neskôr aj počítačom. Keď ju Thomas okríkne "Zastav! Prečo toto robíš?", odpovie mu: "Choď do p**e!".

Beatie sa narodil v roku 1974 na Havaji ako žena. Čoskoro ale zistil, že sa cíti byť mužom, a preto sa rozhodol absolvovať sériu operácií na zmenu pohlavia. Ženské pohlavné orgány si však ponechal, pretože Nancy v minulosti museli odstrániť maternicu a pár by inak nemohol mať vlastné deti. Od neznámeho darcu potom odkúpili spermie a Thomas podstúpil umelé oplodnenie, napísal Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu