Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotný muž so ženou končí: Manželka zaútočila na jeho rozkrok!

Thomas už nemohol vystáž manželkine excesy
Thomas už nemohol vystáž manželkine excesy (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Prvý tehotný muž na svete, ktorý porodil vlastné dieťa, nemá na ružiach ustlané. Ako sme už informovali, po deviatich rokoch manželstva sa rozhodol odísť od ženy. Dôvodom však vraj nebol iba mediálny tlak, ale aj bitky, ktoré mu jeho polovička opakovane uštedrovala.

Beatie sa narodil v roku 1974 na Hawaii ako Tracy Langondino. Čoskoro ale zistil, že sa cíti byť mužom, a preto sa rozhodol prejsť sériou operácií. Ponechal si však ženské pohlavné orgány, pretože jeho manželka Nancy musela v minulosti podstúpiť odstránenie maternice a pár by inak nemohol mať deti. Od neznámeho darcu potom odkúpili spermie a Thomas podstúpil umelé oplodnenie. Svoje prvé dieťa, dcéru Susan Juliette, priviedol na svet v lete 2008. V júni 2009 porodil syna Austina a v lete 2010 druhého syna Jensena. Jeho Nancy má okrem toho dve deti z predchádzajúceho manželstva.

Aj keď to vyzeralo, že pár žije príkladným životom, rozprávke je náhle koniec. Z Nancy sa stala alkoholička a navyše začala Thomasa napádať. Naposledy to podľa serveru tmz.com schytal jeho rozkrok. "Túto noc, rovnako ako ostatné noci, sa do mňa navážala, vyhrážala sa mi fyzickým aj psychickým týraním," opisuje Thomas správanie svojej ženy.

Útoky Nancy, hlavne vo chvíľach, kedy si poriadne uhla, boli čím ďalej tým častejšie, a tak manželia skončili v apríli na súde. Nancy sa k manželovi, ani k ich trom deťom, nesmie sama priblížiť. Stretnúť sa môže len trikrát týždenne s deťmi, a aj to len pod dozorom odborníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu