Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nezodpovedný otec: Bábätko sa utopilo, zatiaľ čo spal pri televízore!

Dcérky Maddie a Allie nechal vo vani bez dozoru Zobraziť galériu (2)
Dcérky Maddie a Allie nechal vo vani bez dozoru (Zdroj: DailyMail)

MINNEAPOLIS - Obrovská tragédia otriasla rodinou z Minneapolisu, ktorá pre nezodpovedné správanie mladého otca Joea Martina (28), prišla o len 11-mesačné dievčatko. Malá Maddie sa utopila vo vani, zatiaľ čo jej lenivý otec spal pri televízore!

Joe v osudný deň vzal svoju dcérku Allie (4) spolu s jej 11-mesačnou sestričkou do kúpeľne a uložil ich do vane. Dievčatkám napustil vodu a vrátil sa do obývačky pred obľúbený televízor. Zatiaľ, čo sa jeho dcérky hrali vo vani, Joe na chvíľu zavrel oči a zaspal. Zobudil ho až prenikavý krik staršej Allie, ktorá plakala, že jej sestrička sa vo vani nehýbe.

Preľaknutý muž sa okamžite rozbehol do kúpeľne, kde našiel 11-mesačnú Maddie ležať tvárou dole vo vode, ktorá bola hlboká asi 9 centimetrov. Batoľa v bezvedomí hospitalizovali v nemocnici, kde strávilo 11 dní, no svoj boj o život nakoniec prehralo. Joea následne obvinili zo zabitia z nedbanlivosti a takisto zo zanedbania výchovy dieťaťa.

Šokujúce je, že nezodpovedný otec už bol v minulosti niekoľkokrát obvinený zo zneužívania. Jeho manželka Heather sa s ním preto ešte pred incidentom chcela rozviesť. „Veľakrát som sa pokúšala od neho odísť,“ ľutuje svoju nedostatočnú snahu mladá mamička.

 

Jeden z najnezodpovednejších otcov vôbec, Joe Martin (28)
Zobraziť galériu (2)
Jeden z najnezodpovednejších otcov vôbec, Joe Martin (28)  (Zdroj: DailyMail)

 

Joe sa však obhajuje, že na dievčatká v kúpeľni mal z obývačky dobrý výhľad, chybou bolo však to, že zaspal. Smutná Allie dokonca polícii presne opísala, ako k tragédii došlo. Batoľa vraj plakalo a pokúšalo sa vyjsť z vane, no pošmyklo sa a spadlo do vody. Obvineného otca nakoniec síce nezatkli, ale za maximálne nezodpovedné správanie mu hrozí 5 ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu