Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotnému mužovi, ktorý porodil tri deti, sa rúca život!

Thomas Beatie
Thomas Beatie

NEW YORK - Ani tri tehotenstvá nezachránili známemu transsexuálovi Thomasovi Beatiemu (38) manželstvo. Američan sa priznal, že so svojou ženou Nancy sa po 9 rokoch spoločného života rozišli. A to skôr, ako dokončil poslednú fázu svojej premeny.

"Ako všetky manželstvá aj my máme dobré a zlé obdobia. V súčasnej dobe žijeme oddelene. Nancy moju novú podobu ešte nevidela," priznal Thomas.

Beatie sa narodil v roku 1974 na Hawaii ako Tracy Langondino. Čoskoro ale zistil, že sa cíti byť mužom, a preto sa rozhodol prejsť sériou operácií. Ponechal si však ženské pohlavné orgány, pretože jeho manželka Nancy musela v minulosti podstúpiť odstránenie maternice a pár by inak nemohol mať deti. Od neznámeho darcu potom odkúpili spermie a Thomas podstúpil umelé oplodnenie.

Svoje prvé dieťa, dcéru Susan Juliette, priviedol na svet v lete 2008. V júni 2009 porodil syna Austina a v lete 2010 druhého syna Jensena. Jeho 49-ročná žena Nancy má okrem toho dve deti z predchádzajúceho manželstva. Thomas Beatie je historicky prvým, ale nie jediným príkladom tehotného muža. V januári 2010 Kalifornčan Scott Moore oznámil, že čaká dieťa, ktoré sa narodilo 9. marca 2010.

Manželstvo Thomasa a Nancy údajne neprestálo tlak spôsobený obrovským mediálnym záujmom o jeho osobu. "Na verejnosť sa dostali naozaj škaredé veci. Ľudia sa za mňa, teda za" tehotného muža ", napríklad prezliekali na Halloween. Jeden muž potom natočil videá predstierajúce únos mojej dcéry Susan. Mal aj bábiku, ktorá vyzerala ako ona, a stále dookola ju mlátil," zveril sa Thomas a priznal, že museli požiadať o ochranu FBI.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu