Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas 200-kilovej ženy: Zasekla sa vo vozíku na kolotočoch!

Becky sa vo vozíku zasekla Zobraziť galériu (3)
Becky sa vo vozíku zasekla

CANNOCK - Až do momentu, kedy sa zasekla na atrakcii v zábavnom parku, si Becky Edwardsová (30) neuvedomovala, ako veľmi je obézna. Trápna chvíľka jej však otvorila oči a povedala si, že už nikdy sa nič podobné nesmie stať.

Keď si pred časom mladá žena vyšla s rodinou na výlet do do zábavného parku, netušila, že odtiaľ bude odchádzať poriadne zahanbená a so sklonenou hlavou. Vo vozíku, s ktorým absolvovala jazdu po areáli, sa totiž zasekla a hodnú chvíľu sa z neho nemohla dostať von.

"Bol to ten najtrápnejší deň, aký som v živote prežila. Okoloidúci ľudia sa na mne smiali a ukazovali na mňa prstom," spomína s trpkosťou matka šesťročnej Lilly, ktorá vtedy vážila takmer dvesto kíl. Na jej nadmernej hmotnosti sa podpísali tri balíky čipsov, niekoľko čokolád, sendvičov, klobás a koláčov z bravčového mäsa denne.

Becky si nerobila nádeje, že sa jej niekedy podarí schudnúť, a preto svoju obezitu neriešila. "Moja hlava si myslela, že to nedokážem. Tak som s tým nič nerobila a skrývala sa pod široké tričká a nohavice."

Potom však prišiel osudný deň v Drayton Manor Theme Park. "Lilly ma uprosila, aby som s ňou išla na autíčka. Nebol to však šťastný nápad. Volant sa mi zarezával do brucha, nebolo to vôbec pohodlné. Najhorší okamih prišiel vtedy, keď som chcela vystúpiť. Nešlo to, ostala som tam uväznená. Bála som sa, že budú musieť zavolať požiarnikov," hovorí. To našťastie nakoniec nebolo potrebné, Becky si však odtiaľ aj tak odniesla poriadne nepríjemný zážitok.

Hneď ako prišla domov, sa rozplakala. Hnevala sa sama na seba, že nechala veci zájsť tak ďaleko. "Bolo mi jasné, že s tým musím niečo robiť. Nielenže to nebolo pekné na pohľad, ešte mi kvôli obezite hrozili aj vážne zdravotné problémy ako srdcový infarkt," poznamenala Edwardsová.

Začala preto navštevovať miestny klub chudnutia. Prvé výsledky sa dostavili už po mesiaci, keď sa jej podarilo schudnúť takmer desať kilogramov. Teraz váži 88 kg a nemôže byť šťastnejšia. Najviac Becky potešili slová dcérky, keď jej povedala, "aká je mama teraz pekná a chudá".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu