Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najtučnejší pár si povedal "áno": Na svadbe nechýbali orgie!

Šťastný pár Zobraziť galériu (2)
Šťastný pár (Zdroj: profimedia.cz)

TREDINGTON - Najťažší pár Veľkej Británie si minulý týždeň povedali "áno". Milenci, ktorí dohromady vážia 350 kilogramov, už dlhé roky čelia zlomyseľným narážkam na svoju hmotnosť, z ktorých si však nič nerobia. Zverejnili dokonca fotky zo svojho veľkého dňa, ktoré ukazujú, že ich svadba sa zmenila na čokoládové orgie.

Nevesta Sharon Hill (31) váži 209 kg, ženích Andrew (43) je o niekoľko desiatok kilogramov ľahší. Komplexy zo svojich postáv ale nemajú a pred pár dňami sa s celým svetom podelili o zábery z ich najkrajšieho dňa v živote.

Najtučnejší pár si povedal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.cz)

Hlavnou témou bola ich veľká vášeň - čokoláda. Bola z nej ako dvojfarebná torta, fondue, tak aj všadeprítomné zákusky od výmyslu sveta. Šaty družičiek mali navyše fialovú farbu, podľa slávneho anglického výrobcu čokolády Cadbury. Aby toho nebolo málo, táto sladká pochúťka sa podávala dokonca aj k bravčovej pečieni, napísal Blesk.cz.

"Ukázali sme, že si nebojíme urobiť srandu z toho, aký sme veľký pár. Každý sa bavil a všetci mi hovorili, ako krásne vo svojich na mieru šitých šatách vyzerám. Neviem, prečo si všetci myslia, že nevesta musí byť štíhla. Páčim sa sama sebe a podľa fotografií sme boli obaja očarujúci. Moja svadba bola jeden veľký splnený sen," povedala novopečená manželka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu