Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brenda z Beverly Hills 90210 ako nevesta: S tromi šatami, no na mizine!

Shannen Doherty pri výbere svadobnej róby Zobraziť galériu (8)
Shannen Doherty pri výbere svadobnej róby (Zdroj: WE)

LOS ANGELES – Financie nie sú jej parketa! Keď ide o svadbu, väčšina hollywoodskych hviezd sa chce predviesť v čo najlepšom svetle. Výnimkou nebola ani Shannen Doherty (41), ktorá sa svoj tretí deň D rozhodla stráviť až v troch svadobných šatách. Stala sa tak z nej síce náročná, ale chudobná nevesta.

Narábať s peniazmi stále nevie! Opletačky so zákonom kvôli financiám mala Shannen Doherty už v roku 1993, kedy sa s ňou súdila banka California's United Bank pre viac než 70 nezaplatených šekov v celkovej hodnote 36 tisíc dolárov. A ako sa zdá, z tohto omylu sa niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 90210 nepoučila. Po tretí raz si to do chomúta namierila až v troch svadobných šatách.

„Chcem princeznovské, chcem honosné ako na ples a chcem perie!“ takýmito nárokmi sa Shannen oháňala pri výbere outfitu na sobáš. Obrad síce absolvovala už po tretí raz, to ju však od pompéznosti neodradilo. Celú prípravu pritom zachytávali kamery, aby ju neskôr mohli odvysielať ako istú formu reality šou. Svadobný kolotoč mal však jeden háčik.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že seriálová Brenda si nahonobila majetku viac než dosť, v skutočnosti to s jej finančnou situáciou až také ružové nie je. Do hry totiž vstúpili účtovníci, ktorí ju upozornili na míňanie ďaleko presahujúce jej možnosti. „Zobrali mi moje kreditky... Urobili zo mňa 14-ročnú,“ posťažovala sa Shannen. Či sa obrad niesol v skromnejšom duchu, diváci uvidia už čoskoro na televíznych obrazovkách. Tmavovláska si snúbenca Kurta Iswarienka vzala 15. októbra minulého roku.

Tip: Vysielajú ešte niekde kultový seriál Beverly Hills 90210? Zistite na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu