Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ženu takmer zabili zväčšené pery, vyzerá ako kačacia kreatúra!

Lauren vyzerala ako príšera
Lauren vyzerala ako príšera (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Lauren Smalleyová (30) sa kvôli túžbe po dokonalom vzhľade stala závislou na výplniach pier. Jej výzoru to však veľmi nepomohlo, naopak chemikálie ju znetvorili a takmer zabili.

Laurenine ťažkosti sa prejavili už vo veku 12 rokov, kedy začala nenávidieť svoj výzor a celú pubertu trpela predstavou svojich fyzických nedostatkov a škaredosti. Nakoniec sa rozhodla dať si svoje pery napichať a jej výdavky na výplne v tom čase činili približne 250-300 libier mesačne. Špeciálna látka Bio-Alcamid však nemala taký účinok, ako očakávala. Na tvári sa jej vytvorili malé nádory, tzv. granulómy a mladá žena skončila znetvorená a na pokraji smrti.

Kvôli podozreniu na septikémiu ju museli hospitalizovať. V nemocnici ju čakali hodiny bolesti, pretože jej lekári boli nútení chemikáliu z hornej pery odsať. Lauren teraz všetky peniaze vráža do drahých rekonštrukcií, aby vyzerala aspoň trochu normálne. "Uľavilo sa mi, že infekcia je preč, ale som naštvaná na bezohľadné sestry a lekárov, ktorí včas nezistili, že som mala problém," posťažovala sa Lauren.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu